14.12.2012

bruny island

Vietettiin viime viikolla muutama yö näiden mökillä Bruny Islandilla. Ei voi varmaan kauheen rennompaa olla? Saavuttiin sinne keskiviikkoiltapäivällä, ja luettiin lehtiä ja kirjoja koko ilta. Torstaina heräiltiin puolelta päivin ja makoiltiin hetki aruringossa, ja lähettiin sit pyörälenkille. Muutaman tunnin päästä palattiin takas mökille, käytiin uimassa kun suihkuja ei oo, ja makoiltiin loppupäivä auringossa lukiessa. Siellä ei oo siis TV:tä tai nettiä, mulla ei ees ollu kenttää puhelimessa! Pikkasen pääs siis irrotautuun muista ihmisistä (meinasin sanoo arjesta mutta ei mun arki täällä täl hetkellä ei oikein vaadi irrotautumista..) Illalla pistettiin notski pystyyn pihaan ja pistettiin pihvit tulille, tajusin että on Suomen itsenäisyyspäivä niin avattiin vielä skumppapullokin. Oli kyllä aika maukasta! Jälkkäriks vetästiin viel suklaabanaanit, istuskeltiin ja jutusteltiin siinä notskin äärellä puoleen yöhön.

Perjantaina heräiltiin taas puolenpäivän aikaan ja makoiltiin hetki auringossa. Sit lähettiin tsekkaan josko ois good surf et pääsisin vähän harjotteleen, joten ajettiin cloudy bay nimiseen paikkaan. Aallot oli liian pienet (kyllä, aallot voi olla liian pieniä jopa mulle!) joten suunnattiin vähemmän tuuliseen adventure bayhin, upee paikka. Valkonen hiekka ja turkoosinsininen vesi, joka on ihan crystal clear (ja jäätävän kylmää!). Kyllä kelpas! Sinne suunnatiin myös lauantaina kun oltiin herätty ja pakattu auto, ja vietettiin puolet päivästä vaan makoillessa siellä biitsillä. aaah...






bec
Lauantai-iltana oli becin kaverin 18th. Kiirehdittiin rannalta autoon ja hurautettiin lauttasatamaan ja myöhästyttiin just lautasta eikä oltu kotona ennen kun vasta kuudelta! Oli kyllä ihanaa kun pääsi SUIHKUUN ja sai pestä hiukset. Oli aika hauska ilta, aamulla herättiin virkeenä suunnistaan.. En tiiä onks suunnistus täällä helpompaa vai oonko jotenkin ihmeellisesti kehittyny kun tuntu jotenkin kauheen helpolta enkä pummannu yhtään vaikka becilla oli aika paljon vaikeuksia! Samalla lailla kävi maanantaina kun käytiin uusiks suunnistamassa hobart arean vaikeimmassa maastossa eikä se mun mielestä nyt niin erikoisen vaikeeta oo. Enkä ees kävelly, kun silleen se ois ihan ymmärrettävää, vaan koitin ihan juosta! Siellä Pittwater nimisessä paikassa missä käytiin onkin maailmancup kai 2015, tai semmosia huhuja tääl ainakin liikkuu. 

Muuten oonkin taas vaan makoillu rannalla ja treffannu kavereiden kanssa. Keskiviikkona oli becin kaverin 18th taas, "champagne by the pool". Hauskaa oli, alan jo vähän tunteen noitakin tyttöjä. Siellä sit vedettiin skumppaa ja grillattiin ja syötiin kakkua. Ja uitiin niiden mahtavassa uima-altaassa tottakai. Mulla oli vaan vähän kivuliaat oltavat kun aikasemmin onnistuin kaatuun pyörällä aika pahasti, en oikein vieläkään pysty käyttään mun oikeeta kättä ja jaloissa järkyttävät mustelmat ja vasemmassa kädessä huikeet naarmut. Käytin pyörää missä saa pistettyä lenkkarit kiinni polkimiin semmosilla hihnoilla, enkä siis kerenny irrottaan jalkoja kun kaaaduin. Yeah!
Tänään leivoin pipareita! Lähetin eilen äitille viestiä että apua mistä saan joulufiilistä, kun ei tosiaan tunnu siltä että on 10 päivää jouluun (wtf), niin äippä lähetti pipariohjeen ja aah kun maistuu ja tuoksuu joululta (ja kodilta)! Onnistuin ihan täydellisesti, kaikki oikeet ainekset löyty kaapista ja maistuu ihan samalta kun äitin tekemät. Ainut mikä puuttu oli meidän perinteinen joululaululevy mistä osataan siskojen kanssa kaikki laulut ulkoo, ois pitäny polttaa se koneelle et voisin kuunnella sitä täälläkin! Niin ja eilen näiden vanhin tyttö, Zoey, tuli kotiin. Nyt vaan puuttuu Claire, se tulee takasin Nepalista ens viikolla. Tulipas ikävä omia siskoja!

Ihanaa joulun odotusta Suomeen:)