8.7.2012

Sydney

Nyt on siis soft landing camp ohi ja suunta kohti tasmaniaa ja host perhettä! On ollu ihan mukava totutella puhumaan enkkua ja tutustuu muihin vaihtareihin. Perillä sydneyssä oltiin torstaina aamulla, ja oli kyllä aika väsyny olo! n 30 h lentoja ja juoksua brysselin ja abu dhabin kentillä. Vähän meinas välillä itkukin tulla kun väsytti ja ei ollu äitiä ja iskää auttamassa, varsinkin kun sydneyssä huomasin et mun matkalaukku oli menny rikki... Selvittiin kuitenkin ihan kunnialla:) Torstai menikin sit leirintäkeskuksessä aika koomassa, ei ollu mitään ohjelmaa mut ei oikein voinu mennä nukkumaankaan. Perjantaina oli sit luentoja kaikista vakuutus-, sääntö-, ja tukijutuista, ihan jees. Eilen mentiin Sydneyyn, nähtiin Harbour Bridge ja Opera house ja mentiin lautalla Manlyyn. Kiva päivä oli, haluun kyllä palata sinne kesällä jos vaan mahollista! 
Lisäilen varmaan lisää kuvia sit kun saan niitä muilta.


koko porukka! 


my swedish friend Bea:)

italialainen ja argentiinalainen

suomityttö reeta!

TEAM FINLAND


manly beach

3 kommenttia:

  1. Aiij!-ihana kulla susta petra tän blogin kautta<3 toihon kuva juttuun että jos haluut niin saat niitä isommiks kun painat kuvan ladattuas siinä muokkaus kohassa vasemmal hireen näppäimel sitä kuvaa niin voit säätää keskikokoon tai suureen (:

    VastaaPoista
  2. aa no hyvä tietää, en oo jaksanu kauheesti perehtyä mihinkään asetuksiin tai muihinXD miss u <3

    VastaaPoista
  3. Heippa Petra! Mahtavaa että olet päässyt turvallisesti perille. Täällä luemme innolla sun postauksia, joten äkkiä lisää! Terkkui meiltä kaikilta!

    VastaaPoista