5.11.2012

let's go to the beach and buy some chips

Kuinka rentoo voi elämä olla? Koulu on suurinpiirtein ohi, kolmen kuukauden kesäloma alkaa mulla virallisesti viikon päästä. Ainut asia mistä vois ottaa stressiä on työn hankkiminen, koko ens viikon ohjelma on mulla siis CV:n kirjottaminen. Niin ja yhen suunnistusjutun kirjottaminen. Tai on muitakin juttuja mistä vois stressaantua, kuten muuttaminen aluevalvojalle tai pakkaaminen tai jotain, mutta oon omaksunu tän tassie style elämän sen verran hyvin että en jaksa ottaa stressiä. Kaikki jutut selviää jos on selvitäkseen tai jotain. Ihan hassua, kun asia minkä takia olin eniten harmissani siitä et tuun viettään mun vuoden Tasmaniassa oli että luulin ettei täällä oo mitään rantakulttuureja ja kaikki on ihan juntteja. Eihän täällä oo mitään muutakaan tekemistä kun lähtee rannalle, ehkä surffaamaan tai vaan hengaamaan, ja ostaa ihania ranskiksia chicken saltin kanssa. Ja ihmiset täällä on jotenkin more easy going kun muualla ausseissa, ei olla niin materialistisiä kun esim Sydneyssä, ei ketään kiinnosta ootko ruskettunu tai onko sun hiukset täydelliset tai kynnet lakattu. Kyl tää mulle kelpaa!




Eilen käytiin chantellen kaa kingston beachilla kun ilman oli tarkotus olla tosi jees, mutta aurinko ei sit loppujen lopuks ees paistanu. Käveltiin sit semmoseen rock jumping paikkaan katteleen maisemia. Yks yleinen ajanviettotapa on siis vaan mennä johonkin kalliolle ja hyppiä alas, hui! Vaik ne kaikki paikat on kyl tosi turvallisia. Tommonen rock jumping day on myös meidän to do listalla, saa nähä uskalletaanko missään vaiheessa toteuttaa sitä...

Viikolla ei tapahtunu mitään erikoista, tuli käytyä salilla nyrkkeilemässä taas muutaman kerran, loppuviikosta se vähän jäi kun menin chantellen luokse perjantaina ja kävästiin taas muutamassa get togetherissä. Sunnuntaina kävin aamulla suunnistamassa pitkästä aikaa ja jutskailin hetken yhen Becin kanssa joka on siis mun tuleva host sisko, 18v. Tosi mukava tyyppi, en malta odottaa että muutan sinne! Sen äiti on kuulemma fysioterapeutti, ja hoitaa kuulemma kaikkien penikkatauteja. Ja aina kun mainitsin jollekkin en muutan niille niin reaktiot oli aina semmosia et "vau tosi kiva juttu, se perhe on ihan mahtava ja niiden talo on hieno".

Tänään oli ihana päivä! Heräilin siinä kymmenen maissa kun sain kerrankin nukkua pitkään (ei ollu saksantunteja), ja ulkona ihan mahtava keli. 25 astetta ja sininen taivas, heitin biksut päälle ja aurinkorasvaa naamaan ja menin pihaan makoileen hetkeks. Ihan kun oisin ollu jossain thaimaassa, ilmassa tuoksu meri ja aurinkorasva ja aah oli vaan niin rentoo. Sit heitin vaan shortsit ja paidan päälle ja lähin kouluun missä taas vaan makoiltiin pihassa (ja olin mä hetken matikantunnilla). Koulun jälkeen hypättiin ryanin autoon chantellen, jaden ja johnin kanssa ja suunnattiin biitsille. Discoverattiin semmonen siisti ranta ihan tästä läheltä, uitiin semmoselle ponttoonille keskellä merta ja istuskeltiin siellä ja otettiin arskaa. Ihan perusarkipäivä siis!


Jospa sitä lähtis vaikka käymään salilla. Kivaa päivää sinne Suomeen!:)