1.10.2012

auschamps!

Vietin viikonlopun siis St. Helensissä suunnistuksen auschampseissa. En ollu ihan kauheen innoissaan sinne menemisestä eikä mulla ollu oikein mitään odotuksia, mut oli ihan sairaasti kivempaa kun mitä odotin! Oisin voinu olla siellä vaikka koko viikon ja kisata vielä muutaman kisan. Ihan hassua kun nyt on pitkästä aikaa motivaatioo treenata ja haluisin suunnistaa enemmän (oletan kyl et nää fiilikset katoo tän viikon aikana haha..) Tapasin himona uusia tyyppejä, kaikki oli jotenkin samantyylisiä kun suunnistajat suomessa, samanlainen huumorintaju ja asenne tai jotain, hauskaa porukkaa.



Perjantain sprintissä sato vettä ihan kaatamalla, mut oli silti sairaan hauskaa kun se koko sprintti kisattiin semmosella kallioalueella, tuntu extremeltä loikkia kiveltä toiselle kun aallot paisko rantaan siinä metrin päässä. Siel tutustuin jo muutamiin tyyppeihin, mm. siihen perheeseen kenen luona olin koko viikonlopun. Oli aika makeella paikalla se niiden shack, käytiin illalla kävelemässä 10m päässä semmosella unelmabiitsillä ja löysin semmosen gopro kameran! Se oli varmaan ajautunu aaltojen mukana rantaan, hukkunu varmaan joltain surffarilta. (kuulemma $300 dollarin arvonen ja vedenkestävä ja tulee ihan kelpo kuvia!)

pirteenä lähössä kisoihin aamulla!(tsekkaa maisemat)

Lauantaina oli sit big day kun oli yks vuoden suurin urheilutapahtuma tääl ausseissa, pitkämatka! Eivaan, siis aussifutiksen GRAND FINAL DAY. Kaikkien lähtöjä oli aikastettu ja palkintojenjaon läpi kiirehdittiin että kaikki pääsis telkkarin eteen klo 2.30pm kun Sydney Swans ja Hawthorne Hawks kohtas. Yhet suunnistajapojat kutsu mut sit kattoon peliä niiden kanssa kun meijän shackilla ei ollu telkkaria, ja oli kyl hauska ilta! Makkarat grillissä ja iso skriini viritetty, ja hyvä peli oli, tosi tiukka ihan loppuun asti mut swans won yayy (kannatin niitä koska kaikki muutkin kannatti heh). Sunnuntaina oli sit viel viesti. 




huippumoderni tulostaulu:D
Viimeviikko meni muuten ihan lepposasti. Keskiviikkona ja torstaina oli ihanat kelit! Mentiin sit torstaina rannalle jaden ellan ryanin ja johnin kanssa "hetkeks" mut se vähän veny kun tajuttiin että ryan oli lukinnu auton ja unohtanu avaimet virtalukkoon.. Siin me sit varmaan tunti yritettiin murtautua sisään, oli ihan sairaasti vaikeempaa kun miltä se leffoissa näyttää!

oltiin viime torstaina kiipeilemässä outdoor edissä!


casey<3
Viime viikon alussa sain kans hyviä uutisia kun ellan hyvä kaveri Harriet meijän koulusta sano et niiden perhe vois ottaa mut marraskuusta eteenpäin ainakin kolmeks kuukaudeks! Niiden perhe on hostannu paljon vaihtareita ennenkin, ja ellan mukaan "they're the coolest family you can get", ne on kai kaikki jotain hippejä mutta äiti (ONNEKS) syö lihaa. Vähän huonompi juttu on et ne asuu keskellä ei mitään Margate nimisessä paikassa silleen että bussipysäkiltä kävelee niille yli tunnin! Margate on n. 20km etelään hobartista ja n. 10km etelään kingstonista missä kaikki mun kaverit siis asuu. Saattaa olla aika iso muutos kun oon jo tottunu tähän et pääsen kaikkialle kävellen vartissa! Ihanaa kuitenkin että löyty joku joka voi ottaa mut, ei tarvi enää stressata siitä. Pitää enää ilmottaa niiden yhteystiedot aussijärjestölle että ne voi alottaa kaikki tarkastukset yms. On kyl aikamoinen helpotus että oon tässä nykyisessä perheessä enää kuukauden. Ja samoihin aikoihin alkaa kans kesäloma, can't wait!!

terkkuja syksyyn!(tällasia kuvia tulee gopro kameralla)